Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (2.64 secunde)
Iunitial si acest meci urma sa fie desfasurat in nocturna, dar s-a decis ca se va juca de la ora 16:00.
Formatia CSU Craiova a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FCSB, intr-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, la care a fost omagiat Ilie Balaci.
Echipa marelui patron Gigi Becali, antrenata de Nicolae Dica, a pierdut cu 2-1 un meci in care a folosit jucatorii de rezerva.
- Ultimul meci jucat de Moti la nationala a fost Romania - Olanda, 0-3, pe 14 noiembrie 2017; - Cosmin Contra se afla la al 13-lea meci pe banca nationalei si-i egaleaza pe Cornel Dinu si Loti Boloni;
Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. ... - Felul in care ne-am dorit victoria la fiecare meci ma face increzator pentru preliminarii.
Simona Halep (27 ani) a castigat dupa 2 ore si 31 de minute un meci de mare lupta, reusind o revenire spectaculoasa de la 2-4 in setul decisiv.
La Dinamo nu se pune problema de retrogradare pentru ca au un lot care este peste nivelul multor echipe din play out - a spus la conferinta de presa de dupa meci Alexa.
CFR Cluj este din noua campioana Romaniei in Liga 1, dupa un ultim meci care a decis acest sezon, acasa cu CSU Craiova, meci in care nu s-a pus sub nicio forma problema invingatoarei, terminat cu scorul de 1-0.
Hermannstadt si Dunarea Calarasi se intalnesc sambata, 1 iunie 2019, in meci direct pentru a afla care echipa retrogradeaza direct si cine merge la baraj.
Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... Veteranul bucurestenilor afisase un mesaj enigmatic inaintea partidei, in care anunta ultimul meci.
A fost un meci pe care, din punctul meu de vedere, l-am controlat. ... Am avut meciul in mana, e al cincilea meci pe care il pierdem dupa minutul 90, a mai spus Dan Alexa.
Orice boxer diletant va va confirma ca, inaintea unui meci, nu te imbuibi porceste, daca vrei sa darami adversarul. Iar lupta corpului tau cu virusul chiar ESTE un meci.
Dar cel care i-a dat share? E aici un lant intreg de cultura civica cizelata la meci si la Las Fierbinti! #rezist #InculturaUcide #LasFierbinti
A cantat imnul si a povestit filmul evenimentelor Imagini din cadru finalei cu Serena Williams au fost proiectate pe un ecan aflat pe teren, iar Halep si Tiriac au comentat diverse faze din meci si dinaintea lui.
Fostul atacant Marius Niculae considera ca Academica Clinceni - Dinamo este un meci decisiv pentru ambele echipe.
" Daca mai luam trei goluri intr-un meci, pierdem campionatul". Toate reactiile dupa derby Protagonistii derby-ului dintre FCSB si CFR Cluj, scor 3-3, au vorbit la finalul intalnirii.
Ba ca delegarea observatorului nu a fost tocmai cea mai potrivita pentru un meci de asemenea anvergura, ba ca le-a fost spart autocarul, ba ca-i alba, ba ca-i neagra, praf aruncat in ochi, incercand sa abata atentia de la adevaratele probleme.
Intai a refuzat sa mearga la meci pentru ca Becali l-a jignit grav pe premier. ... Dar iata ca Basescu il invita pe Becali, dupa meci, la carciuma sa favorita.
A mai ramas un meci.
Sahtior Donetk a organizat un meci caritabil impotriva lui Olympiakos. Toate veniturile generate de meci vor fi donate. Papa a cerut ca Rusia si Ucraina sa faca armistitiu pe perioada Pastelui.
google-analytics.com